Despre noi

Interada ofera servicii profesionale de securitate si control de acces pentru imobile si parcuri rezidentiale.

Echipa Interada

Cu peste 20 de ani de experienta in echipa, Interada poate oferi astazi, servicii de instalare si mentenanta pentru principalele tipuri de interfon punand totodata la dispozitie un dispecerat ce raspunde 24 de ore din 24 la solicitarile dumneavoastra.

Din 1994 pana in prezent, Interada a acumulat o bogata experienta pe piata interfoanelor, avand peste 6000 de instalatii produse si montate atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii.

Calitatea produselor, seriozitatea serviciilor si profesionalismul angajatilor sunt cateva dintre atributele care au asezat Interada in randul celor mai respectate firme de supraveghere si control acces.

Toate acestea au dus la dezvoltarea Societatii cu departamente puternice si eficiente, ce deservesc peste 3500 de clienti.

Pentru o buna si eficienta desfasurare a activitatilor de service, Interada a adoptat politici noi de piata constand in activitati de modernizare a instalatiilor existente, promotii de pret si servicii in anumite perioade ale anului, externalizarea serviciilor pentru eficientizarea activitatii.

Interada va ofera, in prezent, un service de calitate pentru orice tip de instalatie, punandu-va la dipozitie experienta acumulata si determinarea celor 16 echipe de lucru, ce dau posibilitatea de a raspunde cu promptitudine in maxim 48h de la semnalarea defectiunii si in termen de 3h pentru urgente.

Parteneri

Livrarea serviciilor de calitate este sprijinita si prin relatiile de lucru cu partenerii nostri…