Despre noi

Interada oferă servicii profesionale de securitate și control de acces pentru imobile și parcuri rezidențiale.

Echipa Interada

Cu peste 25 de ani de experiență în echipă, Interada poate oferi astăzi, servicii de instalare și mentenanță pentru principalele tipuri de interfon punând totodată la dispoziție un dispecerat ce răspunde 24 de ore din 24 la solicitările dumneavoastră.

Din 1994 până în prezent, Interada a acumulat o bogată experiență pe piața interfoanelor, având peste 6000 de instalații produse și montate atât în București, cât și în alte orașe ale țării.

Calitatea produselor, seriozitatea serviciilor și profesionalismul angajaților sunt câteva dintre atributele care au așezat Interada în rândul celor mai respectate firme de supraveghere și control acces.

Toate acestea au dus la dezvoltarea Societății cu departamente puternice și eficiente, ce deservesc peste 4500 de clienți.

Pentru o bună și eficientă desfășurare a activităților de service, Interada a adoptat politici noi de piață constând în activități de modernizare a instalațiilor existente, promoții de preț și servicii în anumite perioade ale anului, externalizarea serviciilor pentru eficientizarea activității.

Interada vă oferă, în prezent, un service de calitate pentru orice tip de instalație, punându-vă la dispoziție experiența acumulată și determinarea celor 16 echipe de lucru, ce dau posibilitatea de a răspunde cu promptitudine în maxim 48 de ore de la semnalarea defecțiunii și în termen de 3 ore pentru urgențe.

Parteneri

Livrarea serviciilor de calitate este sprijinită și prin relațiile de lucru cu partenerii noștri…