Servicii Interada

Cele peste 6000 de instalari, lucrari de mentenanta si modernizare, ne indreptatesc sa credem ca piata ne agreeaza, respecta si apreciaza produsele si serviciile noastre.

Productie

Am cautat sa oferim produse de cea mai buna calitate, fiabile si performante. Pentru aceasta ne ocupam de productia lor inca din 1994, imbunatatindu-le constant si asigurand portabilitate echipamentelor.

Cu produsele noastre concepute, construite si integrate in totalitate in cadrul societatii, atat electronic cat si mecanic, ne mandrim ca producator autohton si avem perspectiva unor colaborari de lunga durata si convingerea ca putem fi partenerul ideal.

Instalare

Fie ca vrei sa asiguri sau sa supraveghezi un imobil ori zona rezidentiala, echipele Interada specializate, pregatite si instruite sunt gata sa raspunda nevoilor fiecarei solicitari. Avem aplicare pentru instalari noi sau modernizarea sistemelor existente, atat la produsele Interada, cat si altele.

Mentenanta

Daca ati ales un sistem nou, o modernizare sau inlocuirea unei componente in instalatia existenta, avem solutia pentru dumneavoastra si dupa iesirea din perioada de garantie.

Grija costurilor suplimentare dispare odata cu pachetul de service si intretinere ales. Organizarea noastra pe mai multe zone de lucru in tot orasul, cu oameni pregatiti pentru a raspunde nevoilor solicitate, cu echipe de interventie dedicate pentru fiecare zona, ne da posibilitatea, dorinta si determinarea sa fim alaturi de dumneavoastra.

Alaturi de partenerii si clientii nostri am devenit mai buni, ne-am dezvoltat si tindem mereu sa evoluam, sa fim mai eficienti, pentru a putea raspunde noilor cerinte si provocari profesionale.