Servicii Interada

Cele peste 6000 de instalări, lucrări de mentenanță și modernizare, ne îndreptățesc să credem că piața ne agreează, respectă și apreciază produsele și serviciile noastre.

Producție

Am căutat să oferim produse de cea mai bună calitate, fiabile și performante. Pentru aceasta, ne ocupăm de producția lor încă din 1994, îmbunătățindu-le constant și asigurând portabilitate echipamentelor.

Cu produsele noastre concepute, construite și integrate în totalitate în cadrul societății, atât electronic cât și mecanic, ne mândrim ca producător autohton și avem perspectiva unor colaborări de lungă durată și convingerea că putem fi partenerul ideal.

Instalare

Fie că vrei să asiguri sau să supraveghezi un imobil ori zonă rezidențială, echipele Interada specializate, pregătite și instruite, sunt gata să răspundă nevoilor fiecărei solicitări. Avem aplicare pentru instalări noi sau modernizarea sistemelor existente, atât la produsele Interada, cât și altele.

Mentenanță

Dacă ați ales un sistem nou, o modernizare sau înlocuirea unei componente din instalația existentă, avem soluția pentru dumneavoastră și după ieșirea din perioada de garanție.

Grija costurilor suplimentare dispare odată cu pachetul de service și întreținere ales. Organizarea noastră pe mai multe zone de lucru în toată Capitala, cu oameni pregătiți pentru a răspunde nevoilor solicitate, cu echipe de intervenție dedicate pentru fiecare zonă de lucru, ne dă posibilitatea, dorința și determinarea să fim alături de dumneavoastră.

Alături de partenerii și clienții noștri am devenit mai buni, ne-am dezvoltat și tindem mereu să evoluăm, să fim mai eficienți, pentru a putea răspunde noilor cerințe și provocări profesionale.